• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Petrebels krabpaal kopen?

Ben je ook zo gek op je kat? Dan mag een krabpaal niet ontbreken in huis. Katten zijn namelijk dol op klimmen en krabben. Bovendien zijn veel katten gek op dutjes doen. En laat een krabmeubel daár nu ook ideaal voor zijn. Hoe groter de krabpaal, hoe mooier je kat het zal vinden.

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment krabpalen, krabmeubelen en krabtonnen van Petrebels. Petrebels krabpalen zijn supersterk en stabiel, daar wordt jouw kat echt blij van!

Veel verschillende Petrebels krabpalen

Petsrebels heeft krabpalen in vele vormen en maten. De keuze is echt reuze! Zo zijn er krabpalen voor extra grote kattenrassen, maar ook handige kleine krabpalen die iets minder ruimte innemen. Krabpalen met verschillende etages, krabpalen met hangmatten en krabpalen met kattenhol. Voor welk type je ook kiest, Petrebels krabpalen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en sterk. De krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur is die in jouw interieur past.

Wat is de ideale Petrebels krabpaal voor jouw kat?

Wil je een Petrebels krabpaal kopen voor jouw kat? Kom dan eens langs bij De Graankorrel in Oude Pekela. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment. Vind dé krabpaal die past bij het karakter van jouw kat. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de ideale krabpaal? Onze medewerkers helpen je graag.