• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Wij zijn momenteel gesloten

De grootste dierenwinkel in Oude Pekela

Wij mogen ons met ruim 1000 m2 met recht de grootste dierenwinkel in de regio Oude Pekela noemen. Bij De Graankorrel vind je alles op het gebied van diervoeding, dierbenodigdheden, hengelsport en tuinartikelen. Wij hebben een zeer ruim assortiment voor huisdieren, boerderijdieren en landbouwbenodigdheden, hengelsport, ruitersport en tuinartikelen.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Ons ruime pand is door de ligging uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben wij volop gratis parkeergelegenheid, zodat je jouw grotere aankopen makkelijk vanuit de winkel in de auto laadt.
Adres en openingstijden >> 
Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, scherpe prijzen

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, paard, knaagdier, vogel, pluimvee en (hobby)boerderijdieren en alles voor de hengelsporter! Samen met ons deskundige personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dierenliefhebber! 
Hengelsport: voor elke visser wat wils!!

Hengelsport: voor ieder wat wils!

Of je nu op karpers vist, op roofvissen, witvis of aan wedstrijdvissen doet, bij ons vind je de juiste hengelsportbenodigdheden. Ons assortiment omvat bekende merken hengels en een ruime keuze in boilies, lokvoer en aas. Onze medewerkers zijn buitengewoon deskundig en helpen je graag verder bij jouw keuze. Lees meer >>
Bezoek ook onze hengelsportwebshop en onze speciale facebookpagina.
Bestellen in onze webshop

Bestellen in onze webshop

Je kunt ook producten via onze eigen webshop bestellen. Niet alle producten die in onze winkel aanwezig zijn, staan ook op de webshop. Daarnaast kunnen sommige producten in de winkel (afgehaald) iets voordeliger zijn dan via de shop. Naar webshop >>

Bezorging en verzending

Bezorgen
Wij bezorgen onze producten bij je thuis binnen de provincies Groningen en Drenthe, en de buurprovincies in Duitsland. Voor een bestelling met een totaalbedrag lager dan € 100,- rekenen wij € 10 bezorgkosten. Voor een bestelling hoger dan € 100 rekenen wij geen bezorgkosten. Voor bestellingen naar Duitsland rekenen we standaard € 10 bezorgkosten, ongeacht orderbedrag.

Verzenden
Behalve in de provincies Groningen en Drenthe, verzenden wij door heel Nederland. Verzending kan t/m een gewicht van 30 kilo. Voor pakketten met een gewicht hoger dan 30 kilo kun je contact met ons opnemen (zie adres en openingstijden). De kosten van een pakket met een gewicht t/m 23 kilo zijn € 8,75. Voor pakketten met een gewicht van 23 t/m 30 kilo rekenen we € 11 verzendkosten.