• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00

Hengelsport: voor elke visser wat wils!

Hengelsport: voor elke visser wat wils!

Op onze hengelsportafdeling vind je een compleet assortiment voor de sportvisser. Of je nu recreant, hobbyist of wedstrijdvisser bent, bij ons ben je aan het juiste adres! Het assortiment is gericht op witvis, karper en roofvis, met als belangrijkste merken: Spro, Preston, Fox, Albatros, Drennan, Zammataro, van den Eynde, Evezet en Martin SB.

Assortiment

Hengels

Wij hebben een grote keuze in vaste hengels (insteek- of telescoophengels) in diverse lengtes, winkle pickers, feederhengels, roofvishengels en karperhengels.

Diverse soorten aas en lokvoer

Lokvoer, boilies, maden, wormen, casters en verse vase. Aas van topkwaliteit!
Voor het roofvissen is er een breed assortiment aan kunstaas en onderlijnen. Maar ook dood aas in de vriezer, zoals makreel, spiering en sardines.

Alle benodigdheden

Voor de karpervisser hebben wij een groot assortiment onderlijnmaterialen van gerenommeerde merken en voor de witvisser een uitgebreid assortiment aan dobbers, onderlijnen, voerkorven en nog veel meer!


> Klik hier voor onze hengelsportwebshop

> Bekijk de facebookpagina
Martin Jager

Martin Jager

Martin is zelf al jarenlang enthousiast wedstrijdvisser, maar ook gespecialiseerd in karper en roofvis. Hij helpt je graag met met al je vragen over de hengelsport.