• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Kong hondenspeelgoed verkrijgbaar bij De Graankorrel

Kong hondenspeelgoed is er in veel verschillende soorten en maten. Honden en katten hebben gedurende hun leven namelijk behoefte aan verschillende speeltjes. Een verscheidenheid aan Kong speelgoed vind je bij De Graankorrel in Oude Pekela. Denk bijvoorbeeld aan apporteerspeeltjes, kauwspeeltjes, knuffels, waterspeeltjes, piepspeeltjes en ballen.

Kong hondenspeelgoed voor urenlang speelplezier

Speelgoed dat is afgestemd op de leeftijd en behoeften van jouw hond. Geen hond is immers hetzelfde. Zo heeft Kong voor puppy’s kauw- en beloningsspeelgoed en is de Kong Puppy Wubba een heel leuk piepspeeltje om apporteer- en trekspelletjes mee te doen.

Voor volwassen honden zijn er tal van Kong speeltjes verkrijgbaar. Ideaal om of te wisselen, zodat je hond elke dag opnieuw verrast wordt met de leukste spelletjes. Zo maakt de Kong Wobbler een uitdaging van elke traktatie of maaltijd. Maar ook de Kong Wubba is populair bij volwassen honden. De Kong Wet Wubba is perfect voor alle spelletjes aan de waterkant. Deze Kong blijft drijven en droogt snel. Heeft je hond hele scherpe tanden? Probeer dan eens de Kong Extreme, speciaal ontwikkeld voor honden met sterke kaken.

Kong voor de kat

Ook katten vinden het heerlijk om lekker te spelen. Met het Kong assortiment voor de kat blijf je je kat uitdagen. In ons assortiment vind je onder andere Catnip speeltjes, kattenhengels, knuffeltjes en de Kong Wubba voor de kat, die het zicht, het gehoor, de geur en het gevoel van je kat stimuleren.

Kong speelgoed voor hond en kat kopen?

Ben je op zoek naar de leukste Kong speeltjes voor jouw hond of kat? Kom dan langs bij De Graankorrel in Oude Pekela en vind de speeltjes waar je huisdier zich uren mee kan vermaken.