• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Wij zijn momenteel gesloten
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Supreme Science Selective verkrijgbaar bij De Graankorrel

Supreme Science Selective is een ideale voeding voor kieskeurige konijnen en knaagdieren. Science Selective bestaat uit één soort brokje, dat alle voedingsstoffen bevat die je konijn of knaagdier nodig heeft. Zo kan jouw knager niet meer alleen de lekkere brokjes uit zijn voer halen en daardoor belangrijke voedingsstoffen laten liggen.

Supreme Science Selective voorkomt selectief eten bij konijn en knaagdieren

Selectief eten is een veelvoorkomend probleem bij konijnen en knaagdieren. Supreme Science Selective biedt daarvoor de oplossing. Deze complete, evenwichtige voeding is verkrijgbaar voor konijnen en verschillende soorten knaagdieren. Elke voeding bevat een eigen receptuur, afgestemd op de voedingsbehoeften van het soort knaagdier. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw konijn of knaagdier alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

Supreme Science Selective verkrijgbaar in grote en kleine zakken

Supreme Science Selective is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten, in kleine zakken voor knaagdieren die niet zoveel eten en in grotere verpakkingen zodat je voorlopig vooruit kunt. Kom langs bij De Graankorrel in Oude Pekela en ontdek het assortiment Supreme Science Selective of vraag een van onze medewerkers om passend voedingsadvies voor jouw konijn of knaagdier.