• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Vandaag geopend van 08:30 tot 18:00

Havens Natural Balance 17,5 kg

Havervrije muesli van ontsloten granen, zonder melasse of toegevoegde suikers. Zeer geschikt voor paarden met maagzweren!
21,75

  • 21,75
Havens Natural Balance is een kerngezonde muesli met unieke eigenschappen:

- Melassevrij en zonder toegevoegde suikers
Want ook de vitaminen-mineralenkorrel is geheel zonder melasse geproduceerd! Hierdoor ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor suikers, melasse en hoefbevangenheid.

- Met een optimale omega 3/6 verhouding
Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetzuren die in de juiste verhouding met omega 6 vetzuren positief kunnen bijdragen aan het behoud van de gezondheid en helpen de huid en vacht in optimale conditie te houden.

- Het hoge vezelgehalte en de grove structuur van deze muesli zorgen ervoor dat er langer op wordt gekauwd en daardoor meer speekselproductie. Speeksel neutraliseert pH schommelingen die worden veroorzaakt door voeding. Hierdoor is de muesli zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor maagzweren of onderhevig zijn aan stress.

- Bevat het oergraan spelt, met natuurlijke glucosamine.

- Met knoflook. Aan knoflook worden verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen toegeschreven. Het is tevens zeer geschikt voor paarden die last hebben van vliegen, muggen, dazen en andere insecten.

- Havervrij; geschikt voor nerveuze en temperamentvolle paarden en pony’s.
Barcode 8715214001454
Artikelnummer 05131