• De megastore voor jouw dier
  • Maar liefst 1000 m2 winkelplezier
  • Voor de hengelsportliefhebber
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Royal Canin hondenvoer Bulldog Adult 12 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de volwassen Engelse bulldog vanaf 12 maanden oud.
71,95

  • 71,95
Royal Canin Bulldog Adult is een rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Engelse Bulldog vanaf 12 maanden.

Hoewel de Engelse bulldog dol is op spelen en op wandelen, is hij niet atletisch gebouwd. Hij is gemiddeld 33 cm hoog en weegt ongeveer 25 kg. Hij kan niet goed tegen warmte en moet zich daarom niet te lang inspannen.

Het ras heeft een korte schedel en beschikt dan ook over de typische kenmerken daarvan. De kop is plat, hij heeft een omhoog gekrulde neus en een onderkaak langer dan de bovenkaak. Dit maakt het lastig voor hem om zijn eten in de bek te nemen en goed te kauwen. Speciaal daarvoor is Royal Canin Bulldog Adult ontwikkeld. Door een lage energiebehoefte is er risico op overgewicht en door de lichaamsbouw heeft de Engelse bulldog meer aanleg voor spijsverterings- en luchtwegproblemen.

Dit voer helpt de gewrichten te ondersteunen en uw hond op het ideale gewicht te houden. Bovendien heeft het toevoegingen welke de huid beschermen en de vacht gezond houden, wordt de spijsvertering geholpen door laag verteerbare eiwitten en is het brokje dusdanig ontwikkeld dat de Engelse bulldog het gemakkelijk op kan pakken uit zijn voerbak en kan kauwen zodat tandsteen wordt voorkomen.
Barcode 3182550719803
Artikelnummer 275812